Metsänhoidon edelläkävijä

Oletko nuoren metsän omistaja?

Haluatko unohtaa raivaussahalla ahkeroimisen ja jättää metsän raivaamisen ammattilaiselle?

MasaWood auttaa sinua nuoren metsän kunnostuksessa ja varmistaa, että taimesi säilyvät vaurioitumattomina. Palvelu tuotetaan pienmetsäkoneella ja se on hellävaraista ja metsää säästävää. Näin suojaat sekä taimesi että maaston turhalta rasitukselta ja rikkoontumiselta.

Lisätietoja palvelusta löydät selaamalla sivua alaspäin, josta löytyvät muun muassa useimmiten kysyttyjä kysymyksiä metsänhoidosta. Voit myös jättää omia kysymyksiä täydentämällä vieressä olevan lomakkeen tai ottamaan yhteyttä sivustolta löytyviin yhteystietoihin. Pyrimme vastaamaan kysymyksiin mahdollisimman nopeasti.

Ota Yhteyttä

Pyydä tarjouspyyntö tai jätä mieltä askarruttavat kysymykset metsän hoitoon tai palveluumme liittyen.

Describe your image

palvelut

MasaWood tarjoaa laadukasta ja ammattitaitoista metsänhoitopalvelua Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueilla. Palvelut ovat suunnattu erityisesti nuoren metsän omistajille.

  • Nuoren metsän hoito
  • Taimikonhoito
  • Varhaisperkaus

MasaWood

MasaWood on vuonna 2013 perustettu perheyritys. Tarjoamme asiantuntevaa apua nuoren metsän hoitoon.

Usein kysyttyÄ

Tähän osioon olemme koonneet useimmiten kysyttyjä kysymyksiä. Jos haluat lisätietoja, jätä ystävällisesti yhteystietosi ja kysymyksesi yllä olevaan “ota yhteyttä” – lomakkeeseen ja vastaamme kysymyksiisi henkilökohtaisesti.

Miksi teettää taimikonhoito ammattilaisella?

Työn teettäminen ammattilaisella tarjoaa monta etua. Se on helppoa ja omaa aikaa säästävää. Saat juuri oikeat työkoneet, mutta vältyt koneiden ja laitteiden ostamiselta sekä huoltokuluilta. Taimikon hoidattaminen ammattilaisella ja oikeilla työkoneilla on myös huomattavasti nopeampaa kuin miestyönä.

Taimikonhoidon edut

Hellävaraisesti ja ajallaan tehty taimikon raivaus nopeattaa metsän kasvua ja kehitystä. Pienellä koneella tehdyn energiapuuharvennuksen jälkeen metsä jää täystiheyteen, jolloin seuraava tuloa tuottava hakkuu voidaan tehdä 5-10 vuoden päästä.

 

 

Millainen on koneen Maastokelpoisuus?

Koneessa on keinuteli molemmissa päissä ja runko-ohjaus. Näin ollen pienmetsäkone on ketterä maastossa. Normaalit metsäojat ylitetään pohjan kautta.

Eikö metsäkone vaurioita metsää tai tallaa taimia?

Tehojätkä on 1,6m leveä, runko-ohjattu 8-pyöräinen pienmetsäkone. Se kulkee taimivälissä, eikä tallaa taimia. Taimikonhoidon jälkeen ajouria ei näy, eikä taimikko ole vaurioitunut.

Mitä koneellinen taimikonhoito maksaa?

Työn hinta määrittyy poistettavien puiden lukumäärän ja läpimitan mukaan, samoin perustein kuin raivaussahallakin.